Cuba dulu iklan kami untuk RM30 selama 3 bulan, anda boleh dapat lebih ramai pelanggan melalui dhomestay.

Tidak hanya di Dhomestay.com, iklan homestay anda turut disiarkan di aplikasi Android kami di DhomestayGo. Sertai bersama 405 homestay yang lain.Tak percaya? Lihat log tempahan menerusi panggilan telefon dan Whatsapp di bawah.

Pelanggan akan terus hubungi anda untuk membuat tempahan. Kami mengumpulkan log panggilan bagi memudahkan anda melihat prestasi iklan homestay anda!

Dhomestay

Mengapa Dhomestay.com

Iklan 24 Jam yang meluas

Iklan homestay anda disiarkan sepanjang masa di Dhomestay.com, Travelpoket.com dan aplikasi Android DhomestayGo!

Kos pengiklanan yang super murah

Hanya RM10 sebulan dengan tempoh minimum 3 bulan pengiklanan.

Capaian trafik Dhomestay yang tinggi

Dhomestay.com menjadi antara pilihan pengguna Internet untuk mencari homestay. Trafik kami datang daripada media sosial (Facebook dan Instagram), Facebook Ads, Google Adwords dan Google Search)

Tempahan terus daripada pelanggan

Tempahan terus daripada pelanggan melalui panggilan telefon atau Whatsapp. Tiada caj tempahan dikenakan daripada kami.

Edit info homestay anda tanpa had!

Anda diberi akaun Dhomestay khas untuk membuat perubahan maklumat, harga dan gambar homestay anda. Semuanya tanpa sebarang had!

Lokasi homestay di Google Maps

Dhomestay memaparkan lokasi homestay anda dengan tepat bagi membantu pelanggan memilih homestay yang sesuai.

Eksklusif dan adil

Kami menghadkan jumlah iklan yang boleh diiklankan di sesuatu lokasi. Kami juga memastikan iklan homestay anda dapat dilihat dan tidak terperosok ke belakang!

Khidmat sokongan sepanjang masa

Kami beroperasi di Malaysia dan boleh dihubungi sepanjang masa sama ada secara panggilan telefon mahupun Whatsapp untuk segala bantuan mengenai iklan homestay anda.

Bagaimana ingin mendaftar?

Anda boleh terus menghubungi kami di talian 013-8710072 untuk bantuan pendaftaran. Anda juga boleh melakukannya sendiri dengan membuat pendaftaran akaun dan homestay di bawah. Kami akan menghubungi anda setelah menerima maklumat pendaftaran untuk tindakan selanjutnya :)